Mleczarstwo
Proszki mleczne
- Mleko odtłuszczone w proszku ADPI EXTRA GRADE
- Mleko pełne w proszku ADPI EXTRA GRADE
- Pełne mleko w proszku – instant
- Permeat mleczny
Proszki serwatkowe
- Permeat
- Serwatka słodka w proszku
- Serwatka kwaśna w proszku
- Serwatka demineralizowana w proszku - 40%, 50%, 70%, 90%
- Koncentrat białek serwatkowych - 35%, 50%, 60%, 80-85%
Kazeina i kazeiniany
- Kazeina spożywcza
Pozostałe produkty proszkowane
- Śmietanka w proszki
- Jogurt w proszku
- Proszek serowy
- Laktoza spożywcza
Surowce płynne
- Mleko pełne w płynie
- Mleko odtłuszczone w płynie
- Śmietanka płynna
- Mleko UHT
Tłuszcze
- Masło konfekcjonowane w blokach
- Masło w bloku
- Bezwodny tłuszcz mleczny
Sery
- Gouda – 30% , 45% - 48 %
- Edam – 30% , 40% , 45%, 48%
- Emmentaler
- Cheddar
- Mozzarella
- Ser do pizzy
- Przemysłowy ser do przerobu
- Ser analogowy
- Okrawy serowe